Blog

mei 24, 2023

24. Boek & Boekpresentatie!

Ik ben flabbergasted, euforisch, verbijsterd en zielsgelukkig. Het is zover, mijn boek is verschenen. De Sleuteldrager is 20 mei gepresenteerd bij het Fantasy Festival in Rijswijk. Vers van de pers en klaar om de grote wereld in te gaan. En na intens genoten te hebben van het hele schrijf- en redactieproces, moet ik hem nu loslaten. Het is uit mijn handen, ik kan niets meer veranderen aan het verhaal. Het boek is er. Holy Moly!

Vier jaar geleden schreef ik de eerste versie van De Sleuteldrager en afgelopen weekend kreeg ik een plek toegewezen in de Zilverspoor stand. Tussen auteurs als Kim ten Tusscher, Anaïd Haen, Kelly van der Laan, Cocky van Dijk en ga zo maar door. Toppers van de Nederlandse fantasy. Ik had een beetje pijn in mijn buik. Maar wát heb ik ervan genoten. En wat een enthousiaste reacties.

Er komt voor mij nu een spannende nieuwe fase aan: die van het promoten en verkopen. Ik heb vellen vol met ideeën waaronder persberichten versturen, lezingen geven en ga zo maar door.

Laat ik beginnen met de werkelijk prachtige trailer (filmpje) die gemaakt is. De beelden zijn indringend, de teksten intrigerend en de muziek overweldigend. Klik op de link en zet je geluid aan: https://youtu.be/ihcuY42tDAA

Veel schrijvers regelen trouwens een officiële boekpresentatie of boeklancering. Voorlezen en signeren in een openbare gelegenheid, variërend van boekhandel of winkel, van kerk tot theater. En bereiken soms zoveel mensen dat er een rij ontstaat voor het signeren. Ik ga dat niet doen hoor. FantasyFest was overweldigend genoeg voor mij.

Maar ik ga het wel vieren, het verschijnen van dit prachtige boek. Met een lekker informele boekpresentatie op maandag 29 mei (2e Pinksterdag) tussen 11 en 5 bij mij thuis. Daar kan het boek bekeken worden en een – gesigneerd – exemplaar worden aangeschaft.

Ben je die dag in de buurt van Apeldoorn en wil je langskomen? Heel erg leuk. Stuur een mailtje naar info@charlottedewinter.nl en ik stuur je het adres. Koffie, thee, lekkers én het boek staat klaar.Volgende week: De Boekpresentatie

🗝️

Laat hieronder een reactie achter

4 reacties

 1. Ciao bella Charlotte,
  Quel LIBRO!!!!BELLISIMO!
  Fantastico Charlotte!
  orgoglioso di te
  Saluti di Italia
  Johan e Ellen

 2. Wat valt er nogvaan superlatieven te bedenken die jij nog niet genoemd hebt?
  Vanaf de zijlijn zijn zij (dat allitereert mooi hè, driemaal “zij”? Mag je gebruiken 😊) die je proces gevolgd hebben natuurlijk net zo flabbergasted, euforisch en verbijsterd.

  We hadden er de 29e zó graag bij geweest maar het is een beetje verweg; we zitten in Peru. Maar bij deze willen we in elk geval vijf gesigneerde Sleuteldragers bestellen.

  1. Han, jij bent cruciaal geweest in dit hele proces. Ik zal jullie missen, de 29e, maar in gedachten vieren we het natuurlijk gewoon samen.
   En ja, met veel plezier leg ik 5 gesigneerde exemplaren apart totdat we elkaar weer zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit blog via

Mis nooit een blog

Ontvang een mail als er een nieuw blog is verschenen

Gesigneerd boek

Verzendkosten
Voor 1 boek: €5,- (brievenbuspost)
Voor 2 of meer boeken: €7,95 (pakketpost).