Boeken

Spanning
admin

De Sleuteldrager – Boek 1

Verschenen mei 2023

De 33-jarige Schotse rechercheur Moordzaken, Finlay Reid, krijgt onverwacht de gave om in iemands herinneringen en gedachten te komen. Hiermee moet hij een Halfweg, een overledene die op aarde blijft ronddolen, helpen om door te gaan.

Lees meer »
Spanning
admin

Sleutel tot Vernietiging – Boek 3

Verschijnt mei 2025

Een dodelijk spel waarbij een meedogenloze moordenaar het op Robyn voorzien heeft. Finlay moet alles op alles zetten om degene die het op haar gemunt heeft, te vinden. En dan gebeurt er iets wat zijn wereld op zijn kop zet.

Lees meer »
Spanning
admin

Hotel des Doods – kort verhaal

Shortlist (8e plaats) Hebban / Harland Awards 2020.

In een duur zorghotel op het Engelse platteland overlijden kort achter elkaar enkele gasten. Finlay Reid krijgt de opdracht dit te onderzoeken.

Lees meer »
Spanning
admin

Van mij – kort verhaal

Shortlist (7e plaats) Goeken Prijs / Zilveren Strop 2023

Fay de Koning heeft haar relatie met Marcus Thompson beëindigd na de eerste klap die hij haar gaf. Na een drukke werkdag komt ze thuis en is haar huisgenote spoorloos verdwenen. In de slaapkamer vindt ze bloedspetters. En dan krijgt ze een berichtje van Marcus.

Lees meer »
Jeugd
admin

Schuwe Sam

(In ontwikkeling)

Illustratie Ronja Jansen

Schuchtere Sam is een ex-asielkat die, ondanks tegenslagen en angst, toch iets van zijn nieuwe leven probeert te maken. De verhalen zijn soms grappig, soms verdrietig en het mooiste; echt gebeurd! Voor meisjes en jongens van 9 – 12 jaar.

Lees meer »
Jeugd
admin

Bange Baloo

(In ontwikkeling)

Bange Baloo is een lieve, onzekere hond die, om de aandacht te trekken van de hond waar ze verliefd op is, haar angsten en neuroses wil overwinnen. Ze wordt daarbij geholpen door haar vriendje Max, die stiekem een beetje verliefd op háár is. Voor meisjes en jongens van 9 – 12 jaar.

Lees meer »

Gesigneerd boek

Verzendkosten
Voor 1 boek: €5,- (brievenbuspost)
Voor 2 of meer boeken: €7,95 (pakketpost).