Klik op een afbeelding om te vergroten

Sleutel tot Wraak

Iedere week een nieuw slachtoffer; gewurgd en achtergelaten met vier verticale krassen in hun huid gekerfd. De spanning loopt hoog op als er meerdere jonge vrouwen worden vermoord. Het is voor rechercheur Moordzaken, Finlay Reid, een race tegen de klok om diegene die dit op zijn geweten heeft te vinden en te stoppen. Zijn talenten en instincten worden tot het uiterste op de proef gesteld als hij vermoed dat Robyn Ashton, zijn geliefde, ook op de lijst van deze moordenaar staat.

Robyn verdwijnt spoorloos en dat dwingt Finlay om ook zijn bovennatuurlijke gaven als Kai en Sleuteldrager in te zetten. Hij moet daarin dieper gaan dan hij voor mogelijk heeft gehouden. De sinistere crimineel Damier, na zijn dood gevaarlijker dan ooit, werkt hem hierin bij iedere stap tegen.

Een aanwijzing van een Halfweg voert hem naar de hooglanden van Schotland. In een strijd waarbij onbekende krachten en nieuwe gaven hem dreigen te overweldigen, moet hij het opnemen tegen tegenstanders die maar één ding willen: zijn dood.  

Meer informatie

Sleutel tot Wraak is vanaf mei 2024 als boek en e-book te koop bij alle (online) boekverkopers en via uitgeverij Zilverspoor/Zilverbron.

Via Contact kan je ook een door mij gesigneerd exemplaar bestellen.

Heb je genoten van dit verhaal? Laat een reactie of recensie achter op mijn Facebook pagina. Dankjewel!

Gesigneerd boek

Verzendkosten
Voor 1 boek: €5,- (brievenbuspost)
Voor 2 of meer boeken: €7,95 (pakketpost).