Recensies

De Sleuteldrager

Wat een goed geschreven verhaal was dit!

Je weet niet wie je kan vertrouwen… ⭐⭐⭐⭐

Onverwachte gaven zorgen voor spannende ontwikkelingen ⭐⭐⭐⭐

Deze manier van schrijven is echt even wennen, maar wanneer je dit eenmaal doorhebt geeft dit het verhaal een uniek tijdsverloop. ⭐⭐⭐⭐

Knap debuut ⭐⭐⭐

De Sleuteldrager is absoluut een verassende en originele combinatie van een thriller en fantasy. ⭐⭐⭐⭐

De Sleuteldrager is een originele, verrassende en mooie magische thriller.

Kan niet wachten op deel 2 – Goodreads ⭐⭐⭐⭐⭐

Spannend verhaal, heb ervan genoten – Marjo Heijkoop ⭐⭐⭐⭐

Niets is wat het lijkt – Hebban ⭐⭐⭐⭐

Intrigerende magische thriller – FantasyWereld ⭐⭐⭐

“Mooi geschreven. Het heeft inderdaad iets sinisters; ik hou ervan. En het roept vragen op, en dat is heel belangrijk. Ik wil weten wat er is gebeurd. Wat je nog wat extra kunt aanzetten is de locatie. Die mis ik in dit stukje tekst. Maar mooi hoor!”
Reactie Thrilleracademie op de eerste scène van De Sleuteldrager

“Jouw boek (gesigneerd) via een conventie gehaald. In de vakantie meegenomen. Na twee boeken uit te hebben gelezen, ben ik aan De Sleuteldrager begonnen. Had ik veel eerder moeten doen. Wat een goed boek. Leest zo makkelijk weg, dat je door wilt gaan, maar andere dingen toch door moet laten gaan. Toen ik op jouw website keek om een reactie te sturen, zag ik dat je in ieder geval een trilogie van de Sleuteldrager gaat maken. Top!! Ik kan niet wachten. Van mij mag het zelfs een serie worden (ambitie: Netflix serie zal hierin heel goed passen). Kom maar op met deel 2.”

Omdat De Sleuteldrager zo’n bijzonder verhaal is, wil je blijven doorlezen. Want de spanning is continu voelbaar omtrent de moord, maar je wilt ook weten of Reid er sterker uitkomt en wat de rol is van de verschillende personages.
Antoinette – Boekensteeg ⭐⭐⭐⭐

Intrigerende combi van urban fantasy met een klassiek detectiveverhaal met een einde dat vraagt om meer.
Bookiewoogie ⭐⭐⭐

“Beste Charlotte, Wat een fantastisch boek heb je geschreven! En wat een gruwelijke cliffhanger! Te spannend om niet te weten hoe het verder gaat. Wanneer komt het tweede boek uit? Dit wordt hoop ik een fantastische serie en is zeer zeker filmwaardig!”

“Dit boek is een eerste deel van een serie, het debuut van Charlotte de Winter, en dat belooft veel goeds. Het is een verhaal over een rechercheur met een magische gave, en over een vrouw die dezelfde gave heeft. Het speelt zich af in Engeland en ook een beetje in Nederland. Een spannende thriller met het originele idee van de Halfweg, de overledene die op aarde blijft ronddolen en wat hulp nodig heeft om door te gaan. Wat als zo iemand dat niet wil? Heel spannend, maar ook een prachtig fantasyverhaal. Van mij mag er een serie komen in de trant van Midsomer Murders.”

“Er zijn boeken die je van begin tot eind bij je keel of bij je lurven “pakken”. Hoewel ik geen al te grote kennis van crimi’s heb en doorgaans het genre niet snel zal kiezen, was ik allerminst voorbereid op deze variant: een combinatie van misdaadroman en…ja wat is het…fantasy? Een bevreemdende wereld vol figuren die zó geloofwaardig in het verhaal functioneerden dat ik het bijna jammer vond dat het in het echt niet bestond. Er is mooie taal, in semantisch opzicht, en grammaticaal is het vlekkeloos. De verhaallijn is coherent tot op de details. Ik heb geen enkele discongruentie kunnen vinden, behalve dan dat je naar mijn idee niet direct gaat “hiken” in het Amsterdamse Vondelpark… Het is een spannend boek; het maakt nieuwsgierig en is dat niet wat je wilt als lezer? In het verhaal “getrokken” worden en het zonde vinden om het weg te leggen omdat je moet slapen? De beschrijvingen van de landschappen passen bij de teneur en de plot. Dit deel van Engeland leent zich bij uitstek voor mystiek. De auteur geeft blijk van grondige geografische kennis en dat is vooral plezierig op, inderdaad, detailniveau. En dan tot op de allerlaatste pagina, in de allerlaatste zin, die cliffhanger: meesterlijk! Het boek is een absolute aanrader voor eenieder die eens een “andere” misdaadroman wil lezen.”

Meer recensies op mijn Facebook-pagina

Hotel des Doods

“Heb net eens even die shortlist opgezocht en ben nu nog meer onder de indruk.
8e van 174 inzendingen. Dat is dus echt heeeel erg goed!”

Gesigneerd boek

Verzendkosten
Voor 1 boek: €5,- (brievenbuspost)
Voor 2 of meer boeken: €7,95 (pakketpost).